Alexandra Zarini accused stepfather Joseph Ruffalo of molesting her for years at her Ascot home

Claims of sexual abuse in the Gucci fashion family are being investigated by British police, it emerged yesterday.

Alexandra Zarini has accused her stepfather Joseph Ruffalo of years of molestation, including at her home near Ascot.

Police sources say Thames Valley officers want to speak to her British-born mother, Patricia Gucci, and her Italian grandmother, Bruna Palombo.

Court papers in the US contain allegations that Mr Ruffalo, a former manager for Prince as well as Earth, Wind and Fire, sexually abused her between the ages of six and 17.

The now 35-year-old has told detectives at the child investigation unit in Windsor that much of it took place behind closed doors at Wellsbridge House, her home set among five acres of mature gardens off the high street in Ascot.

Paradise- Maria har kranglet så busta fyker på TV: – Jeg var 22 år før jeg torde å vise sinne

]

Overfølsom, bitch eller bare drama queen? Maria Moen har fått tilbakemeldinger fra folk som tror hun spiller skuespill på TV fordi de ikke er vant til å se noen være så sint.

– Jeg har måttet lære meg å vise sinne, sier hun når Dagsavisen ringer.

Maria Moen Nordli bør være godt kjent for mange. Fjorårets mest omtalte «Paradise Hotel»-deltaker er ikke redd for å vise følelser. Nå er hun med i kokkerealityprogrammet «Camp Kulinaris» på TV 3 og har allerede sørget for at det går en kule varmt blant grytene på kjøkkenet.

Les også: Skriker du? Gråter du? Dette mener ekspertene om sinnet vårt (+)

Forbudt følelse

I følge psykologene er det å vise at man føler seg sint nærmest blitt tabu. Det handler om tap av kontroll, og det er ikke innafor. Ikke minst merker man det om man prøver å få folk til å fortelle om sitt eget sinne, til tross for at det er en helt naturlig del av vårt følelsesregister.

– Det er et viktig for meg å tørre å være sint, og gi meg lov til å kjenne på de følelsene også. Å være sint er også en del av å være menneske. Det handler om psykisk helse også, om man undertrykker følelser enten de er positive eller negative så er det ikke godt for deg i lengden, sier Maria. Alle som har kommet i nærkontakt med fyrverkeriet fra Asker har fått merke at det ikke går stille for seg, verken når hun er sint eller glad. På «Paradise Hotel» var hun den heite drama-dama som både fjetret og forarget publikum og de andre deltakerne med hyppige gledes- og sinneutbrudd, og gråt.

– Det er noe jeg har måttet lære meg. Jeg var 22 år gammel før jeg torde å vise sinne over ting som gjorde meg vondt. over ting som gjorde meg vondt. Fram til det hadde jeg vært opptatt av å være flink pike. Hun blide, glade jenta som aldri ble sint for noe. Men det er håpløst i lengden, før eller senere blir du jo sint og da er det viktig å få utløp for følelsene sine. Så jeg måtte lære meg å tillate meg å bli sint, for på en måte å akseptere at det er lov å ha negative følelser også.

– Er det ekstra tabubelagt å være sinna dame?

– Ja, da er du en sinna drage, heks, bitch. Det flink pike-syndromet forteller oss jo at vi skal være lette og greie å ha med å gjøre, og da kan man ofte glemme seg selv og egne følelser. Men, å sitte og finne seg i dårlig behandling enten det er drittslenging, mobbing, netthets eller utfrysing gjør at du bygger deg opp et lager med vonde følelser innvendig og det er jo ikke bra.

Ronny Pøbel: Barndommen gjorde ham sint

At hun våger å ta så stor plass med følelsene sine har ikke vært helt uproblematisk for Asker-jenta. Hun har stått i en shit-storm av tilbakemeldinger etter Paradise-deltakelsen med beskyldninger om at hun er oppmerksomhetssyk og bare spiller for galleriet.

– Folk tror det er skuespill, at jeg bare faker. De er rett og slett ikke vant til å se noen være så åpenlyst sint eller lei seg. Men ærlig talt, om jeg bare hadde spilt et skuespill så tror jeg at jeg hadde spilt en annen rolle enn «THE drama queen of the season». Det er noen, spesielt i realitybransjen, som syns det er kult å være sint på TV, lage litt drama for å få noe til å skje. Men jeg vil helst unngå situasjoner der jeg blir forbannet, for det er jo ikke noe godt å være så sinna eller lei seg.

Hva skal du se?: De beste seriene på HBO Nordic

Trigges av urettferdighet

For Maria ble «Paradise Hotel» på mange måter et lynkurs i konflikthåndtering. Nå er hun blitt 28 år og vet godt hva som skal til for å fyre seg opp.

– Det er alltid en grunn, jeg er ikke en sånn person som bare våkner sinna helt ut av det blå. Men, jeg er et følelsesmenneske, og går alltid rundt med følelsene utenpå kroppen.

– Hva trigger temperamentet ditt mest?

– Hvis jeg føler meg urettferdig behandlet. Eller latterliggjort. Om jeg gjør så godt jeg kan og har de beste intensjoner, men så går det galt, og blir tatt opp i verste mening. Åh, da blir jeg frustrert. Det var noe av det som gjorde meg sintest på «Paradise Hotel».

– Ett av de største triggerpunktene mine der inne var at jeg startet en romanse med en av de andre deltakerne. Og da han sto fram og proklamerte foran alle at han ikke hadde noen følelser og at det var null romantikk, da ble jeg sint. Ikke bare ble jeg avvist, jeg ble avvist foran alle og følte meg offentlig latterliggjort. Jeg tenkte ok, da går jeg videre. Men så fikk jeg folk mot meg for det også. Det føltes veldig urettferdig.

Se noe på TV?: De beste seriene på Netflix

Som å kaste opp

I en episode klikka hun i vinkel da en av de andre deltakerne kastet en gresshoppe på henne.

– Hvordan kjennes det for deg når du blir ordentlig forbannet?

– Det begynner å boble litt først, og deretter griper det meg i brystet og jeg kveles. Om jeg sier klart ifra og folk ikke aksepterer grensene mine, men bare gir blanke og forsetter å plage meg blir jeg ekstremt sint. Det skjedde en del på «Paradise Hotell». Å sitte og ta imot dritt da, det føles som at jeg svikter meg selv.

– Som den episoden med den gresshoppa …

– Ja! Det hadde skjedd så mye kjipt den dagen og jeg var allerede veldig sint og opprørt. Det prøvde jeg å si ifra om. Men den personen som kastet insektet ga seg ikke og da smalt det. I sånne situasjoner kan jeg skrike og slenge med leppa. Jeg vil ikke si det går i svart, men jeg får så mye adrenalin at det blir som å kaste opp.

– Er du en sånn langsint person som bærer nag?

– Jeg er ikke langsint. Når jeg først har fått det ut tenker jeg at jeg har fått sagt det jeg trenger.

– Jeg blir heller aldri sint alene. Selvfølgelig er det dager da man er morratrøtt, har litt PMS eller bare er litt sulten – «hangry» som man kaller det – som gjør at jeg kan være litt gretten. Men jeg blir ikke sint. For at det skal skje må det minst en annen person til som pusher meg.

– Må man ta alle kamper?

– Det må man ikke. Men jeg syns heller ikke man behøver å sitte og ta imot all mulig dritt.

– Har du noe triks dersom du merker noen er ute etter å provosere deg?

– «Paradise Hotell» ble et slags lynkurs i konflikthåndtering, jeg lærte at om noen bare er ute etter å plage meg, så reiser jeg meg opp og går. Når du har vært med i et sånt program og vært selveste drama-dama, da har du fått nok for en god stund, smiler Maria Moen.

– Hvordan reagerer du når andre er sinte på deg?

– Hvis det er noen, spesielt menn, som blir skikkelig aggressive og begynner å skrike i ansiktet mitt får jeg angst. Da føler jeg meg utrygg. Men jeg er klar over at andre kan syns det er ubehagelig når jeg blir sint også. Om man prøver å ha en innfallsvinkel som går på at man ønsker å forstå den andre, så tror jeg man kan komme lenger enn om man besvarer sinne med sinne. Det siste er destruktivt.

Les også: «Funkygine» om koronatrøttheten: – Jeg er inne i en periode av gradvis forfall (+)

Vil gjerne snakke ut

Maria sier hun er «compulsively honest», åpen og en som gjerne vil snakke om ting.

– Skal man ha en trygg og sunn relasjon er det viktig å snakke om de tingene som er vanskelige også. men det er vanskelig om alle forsøk på en konstruktiv samtale tas kun som kritikk. Da blir jo jeg sint også. Synd, da kommer vi ikke videre.

– Jeg har vært i et forhold der vi aldri ble enige og begge var sta. Vi kranglet om de samme tingene hele tida.

– Har du gjort eller sagt mye du angrer på i sinne?

– Å ja. Når man får adrenalinrush blir man som en ildsprutende drage som bare vil skape så mye ødeleggelse som overhodet mulig. Da sier man ofte ting man angrer. Det har for eksempel hendt at jeg har sendt meldinger til folk før jeg har får roet meg ned. Dumt. Ord kan du ikke ta tilbake. Når jeg blir sint og lirer av meg saftige gloser så sier det mer om meg enn den jeg er sint på. Og så får jeg masse dårlig samvittighet etterpå.

– Hvorfor får du dårlig samvittighet?

– Å såre noen man er glad i sårer en selv også. I kampens hete er det vanskelig å være konstruktiv, men om du har eksplosive tendenser er det lurt å huske hva det gjør med selvfølelsen din også.

Stort sett er Maria Moen en blid og glad person som sier hun liker å spre glede og ha det gøy. Og jammen er ikke det noe som gjør andre forbannet.

– Jeg får mye dritt fordi jeg er blid og glad. også. Gudene vet hvor mange diagnoser jeg har fått i yodel-kommentarfelt på det der, ler hun.

– Folks undertrykte følelser kommer ut som slemme kommentarer. Da er det viktig å huske at den dritten du får fra folk handler mer om avsenderen enn om deg. Uansett så jeg naturlig optimist, og tenker at man skal ikke dømme folk etter deres verste øyeblikk heller.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Dagsavisen, se våre abonnementstilbud her.

Sex på «Camp Kulinaris»: – Jeg trodde jeg skulle spille inn et familieprogram

]

Romansen mellom Richard Liedholm og Maria Moen gikk like fort over som den oppsto inne på «Camp Kulinaris».

OBS! Saken kan inneholde spoiler fra årets sesong av «Camp Kulinaris».

I år er det mer enn bare kokkesøl og nye matretter som skaper den største spenningen inne på «Camp Kulinaris».

Les også: Dette er de nye «Camp kulinaris»-kjendisene

Allerede den første dagen får deltakerne Maria Moen og Richard Liedholm et godt øye til hverandre, noe som raskt fører til mer intime scener inne på hytta. Scener som produksjonen har valgt å klippe vekk fra programmet som vises på TV denne uken.

I onsdagens episode kommer det frem at Liedholm og Moen skal ha hatt det ekstra koselig i boblebadet, som deltakerne har tilgang på i hytten de bor på. Hva som egentlig skjedde mellom de to turtelduene kommer derimot ikke godt nok frem på TV.

Hadde sex i boblebadet

Til Nettavisen forteller imidlertid flere deltakere at Moen og Liedholm hadde sex i boblebadet mens de andre så på.

Se intervju med deltakerne øverst i saken!

– Her kommer det en «Ex on the Beach»-deltaker og en «Paradise Hotel»-deltaker som er vant til å flørte en del på TV. Jeg har også gjort datingprogram før. Dette er det jeg gjør, sier Moen til Nettavisen ironisk, og understreker at det romantiske forholdet gikk like fort over som det oppsto.

– Det blir litt småflørting og tøys og tull, men det er ikke plass til det oppi grytene og ti timers lange arbeidsdager uten tid til å spise lunsj en gang. Man har bare energi til så og så mye, og da dabber det av ganske fort, sier Moen.

Nettavisen har vært i kontakt med Richard Liedholm, som foreløpig ikke har besvart Nettavisens henvendelser.

Holdt de andre våkne om nettene

Selv om romansen mellom Liedholm og Moen ikke varte så lenge, var det imidlertid nok til at de andre deltakerne la godt merke til dem. Ifølge flere deltakere forstyrret de intime stundene mellom Moen og Liedholm nattesøvnen til deltakerne flere ganger.

Les også: «Paradise»-Maria hylles etter oralsex på tv: – Folk har tatt helt av

– Det har vært ganger jeg har måttet sove på sofaen inne i hovedhytta fordi det var veldig mye kreative lyder i rommet ved siden av, fortalte blant annet skuespiller og komiker Stine Buer til Nettavisen kort tid etter innspilling.

Blir klippet bort fra TV-skjermen

Årsaken til hvorfor det hele er blitt klippet ut av programmet som sendes på TV, er ifølge programredaktør i NENT, Jonas Møller, enkel:

– Dette er et familieprogram som jeg vil se sammen med datteren min, sier Møller til Nettavisen.

På spørsmål om dette er innhold som kan ødelegge for programkonseptet «Camp Kulinaris», svarer Møller følgende:

– «Camp kulinaris» dreier seg i første rekke om mat – masse mat, men selvsagt også om relasjoner. Det blir mange historier fra hytta også. Som sagt er intriger og romanser ikke noe ukjent i reality-verdenen. Ei heller på «Camp kulinaris».

Reklame Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Får oralsex foran kameraene: – Legendarisk TV-øyeblikk

]

Se klippet øverst i saken!

I løpet av 13 sesonger har «Paradise Hotel» bydd på flere sjokkerende tv-øyeblikk, der sex, spill, fest, allianser, krangler og drama har vist seg å være en suksessoppskrift.

Med årene har det også nærmest blitt helt naturlig for tv-seerne å se realitydeltakere hoppe til sengs foran kameraene, dog helst under et laken for delvis tildekking.

Les også: Sjokkert etter «Paradise»-innsjekk: – Et totalt forbanna galehus

I onsdagens episode blir derimot seerne vitner til et svært intimt øyeblikk mellom to av høstens deltakere – denne gang i et fullt opplyst rom, uten noen form for sensur annet enn den velkjente sommerfuglen produksjonen har lagt på.

– Jeg synes mest synd på de som satt i kontrollrommet og så det hele, sier Maria Moen Nordli (27) til Nettavisen og ler.

– Akkurat det jeg trengte

Under mandagens parseremoni fikk Moen Nordli høre at hennes tidligere partner, Marcus Tannum Løken (23), ikke har noen følelser for henne. Den beskjeden tar hun tungt.

– Jeg trodde jeg hadde fått masse signaler på at han likte meg, og for min del var det starten på en nyforelskelse. Jeg ble veldig slått i bakken, og hjertet mitt falt helt i kjelleren. Jeg ble ganske knust, for å være ærlig, forteller 27-åringen.

«Redningen» ble svenske Alexander Elinoff (21), som tilbyr sine tjenester – noe Moen Nordli takker ja til.

– Alexander kommer inn, som den superkjekkasen han er, og jeg hadde blitt avvist så mye, sier hun og legger til:

– Han tilbyr seg å redde dagen, og jeg klarer ikke si noe annet enn ja takk, gjerne. Det var akkurat det jeg trengte da.

Les også: «Paradise»-paret ble kjærester etter innspilling

Glemte kameraene

Det som følger er at Elinoff går ned på Moen Nordli, i et fullt opplyst rom foran med-deltaker Amalie Paulsen (22).

Se det intime klippet i videoen øverst i saken!

Ifølge Moen Nordli glemte hun helt at hendelsen ble filmet.

– Jeg var så vant til å være der inne, og det ble hverdagen å være der inne med masse flotte, deilige mennesker. Jeg tenkte ikke på at det nærmest var som et fullt opplyst tv-studio der alt kommer ut i HD, sier 27-åringen og fortsetter:

– Jeg var full, keen på oppmerksomhet og kåt. Og det gikk meg hus forbi at vi ble filmet fra alle vinkler som filmes kan.

Hun angrer imidlertid ikke på at det skjedde.

– Jeg forstår så godt hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde. Jeg var så knust, og tok den første oppturen jeg kunne få. Det var ekstremt impulsivt, men det var akkurat det jeg følte jeg trengte i det øyeblikket. At en kjekkas ville gå ned på meg og gjøre meg godt, etter å ha kjempet veldig mye de siste ukene.

– Det var akkurat det jeg ønsket meg der og da. Jeg ønsket meg det jo helst av Marcus, men han var ikke gira. Så da tenkte jeg at jeg var fri til å gjøre hva jeg ville, fastslår hun.

Les også: Spøken endte i raseriutbrudd - årsaken får ikke TV-seerne se

Kunne vært unngått

Moen Nordli legger imidlertid ikke skjul på at valget kanskje ikke var det smarteste rent taktisk.

– Alexander sa jo i forrige episode at han ville ha meg ut. Så det var et godt knep, for spillmessig var det ekstremt lite taktisk av meg. Men på «Paradise» spiller vi med alt, ler hun.

– Ellers synes jeg egentlig at jeg fortjente å ha det bra i det lille øyeblikket, legger Moen Nordli til.

Hun er imidlertid usikker på om hun skal tørre å se onsdagens episode med venninnene, slik hun har planlagt.

– Jeg har avtalt å se det sammen med mine nærmeste venninner, men jeg vet ikke om jeg tør. Jeg er ikke så flau, men jeg vil ikke oppleve deres flauhet i møte med meg. Jeg er skamløs, men ikke alle er det, påpeker 27-åringen og ler.

Likevel legger hun ikke skjul på at det blir god reality-tv.

– Situasjonen kunne vært unngått, men da ville ikke seerne fått servert god reality. Det er jo kjempemorsomt, og et legendarisk tv-øyeblikk. Så hvis jeg kan bidra så byr jeg på.

Reklame Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin